Линдзи Лоън навлиза в света на порно индустрията?

След като си навлече редица неприятности с фриволното си поведение и употребата на алкохол и наркотици, 24-годишната актриса Линдзи Лоън даде повод на холивудските продуценти да гледат на нея по по-различен начин. Първият рязък завой в кариера

2010-11-24 21:41:17
Линдзи Лоън навлиза в света на порно индустрията?
След като си навлече редица неприятности с фриволното си поведение и употребата на алкохол и наркотици, 24-годишната актриса Линдзи Лоън даде повод на холивудските продуценти да гледат на нея по по-различен начин.

Първият рязък завой в кариерата й се появи с предложението за главна роля в биографичния филм за порно актрисата Линда Ловлейс - „Инферно”. Наскоро обаче стана ясно, че продуцентите на продукцията са се отказали от Лоън.

Това обаче едва ли е било повод за отчаяние у младата актриса, тъй като нейни близки твърдят, че в последно време тя била залята от предложения за участие в истински порно филми, за които обещаните хонорари били далеч по-високи.

Дали това ще е следващата стъпка, която ще предприеме Лоън, все още не е ясно.

В момента 24-годишната звезда се намира в рехабилитационна клиника в Холивуд, където се лекува от зависимостта си от кокаин. Когато през януари излезе от здравното заведение, тя ще трябва да реши в каква посока ще поеме живота й.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия